Op 21 en 22 december 2019 vindt de 20e editie van Kerst in Oud Kampen plaats! Het welbekende winterse straattheaterfestival door de binnenstad van Kampen kan niet bestaan zonder de honderden vrijwilligers en deelnemers die meewerken. Zowel in de festivalweek zelf, maar ook daarvoor en daarna zijn er gevarieerde vacatures. 

Vacatures
Logistiek en decor: In de week vóór KIOK en tijdens het evenement wordt het 'decor' van Kerst in Oud Kampen ingericht: kerstbomen, strobalen, bouwhekken en rekwisieten moeten op de goede plaats terecht komen. Het spelersverblijf wordt ingericht, doeken opgehangen, lantaarns geplaatst. Ook kassa's en marktkramen horen erbij!

Horeca: Als horecavrijwilliger ben je voor de bezoekers hét gezicht van het festival en heb je veel contact met de bezoekers. Het kan ook hard werken zijn, maar altijd in een gezellige omgeving. De bar heeft een barhoofd, hij/zij is het eerste aanspreekpunt voor jou. Naast de bar is er ook een hamburgerkraam die door het horecateam bemand zal worden.

Parkeren en verkeer: Tijdens KIOK komen er veel artiesten, leverancier en vrijwilligers met de auto. Hier is een bepaald gebied voor gereserveerd, maar niet iedereen mag hier parkeren. Met de parkeer & verkeer vrijwilligers ben jij er verantwoordelijk voor dat de auto's op de juiste plek staan en dan alleen de mensen die toegang tot dit gebied hebben er binnen komen. Ook het publiek van buiten de stad moet op aanwijzingen van het team parkeren en verkeer zijn of haar auto parkeren.

Gastheren en –vrouwen: Gastheren en gastvrouwen zijn de spin in het web als het gaat om informatievoorziening naar publiek en deelnemers of artiesten. Als kassabeheerder, poortwachter of op de nostalgische kermis bent je het eerste aanspreekpunt voor de bezoekers. Daarnaast begeleiden de gastheren en – vrouwen spelers naar hun speellocatie en vormen zij het aanspreekpunt voor individuele acteurs en complete theatergezelschappen. Je neemt ze – soms letterlijk!- aan de hand en zorgt dat ze goed op hun plek komen om daar het beste van zichzelf te laten zien.


Techniekgroep, naaiatelier en rekwisieten: Het hele jaar door wordt er bij Ventura hard gewerkt aan decorstukken, kostuums en rekwisieten. Niet alleen voor Kerst in Oud Kampen, maar ook voor de andere producties van het Theaterbureau van Ventura.


Aanmelden
Op zaterdag 30 november is de werkplaats van Ventura open van 9.00 tot 12.00 uur. Je kunt een kijkje achter de schermen nemen bij de voorbereidingen van Kerst in Oud Kampen en er staan mensen klaar om meer te vertellen over Ventura en Kiok.

Aantal beschikbare plekken: 20

Meld je hier aan! 


Info

www.kerstinoudkampen.nl / www.venturakampen.nl

Terug 

Privacy statement Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners.

Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden.
Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site.
Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media