’t Ukien is een cultureel (pop)podium in Kampen, met wekelijks verschillende producties. De concerten zijn van zowel lokaal als landelijk talent. Binnen ’t Ukien zijn zo’n 30 mensen op vrijwillige basis actief op tal van vlakken. Zowel voor als achter de schermen wordt door iedereen hard gewerkt om het publiek te laten genieten van zijn of haar favoriete band of dj.

 

Wat levert het jou op?

  • Je werkt in een leuk team waarbij je nieuwe mensen leert kennen
  • Altijd gratis naar concerten en dance events
  • Een jaarlijks vrijwilligersfeest
  • Goed voor je C.V. en je doet ervaring op


Vacatures

Kok: Voorafgaand aan het concert eten de bands en vrijwilligers gezamenlijk een goede warme maaltijd die door onze kok en een assistent worden verzorgd.


PR team: 
Het PR team zet zich in voor de publiciteit van de evenementen van ’t Ukien. De werkgroep bedenkt marketing acties en voert deze uit, zoals het verspreiden van flyers en posters en het maken van promotie via de website en social media als Facebook, Twitter en Instagram.


Garderobe-/kassamedewerker (16+): 
Als garderobe-/kassamedewerker ben jij het visitekaartje ’t Ukien. De mensen kopen bij jou hun ticket en komen naar je toe met eventuele vragen. Je bent servicegericht, houdt wel van een praatje en bent op de hoogte van het actuele programma.

Barmedewerker (18+): 
De mensen komen bij jou aan de bar om een drankje te halen. Jij weet het verschil tussen de drankjes en vind het leuk om biertjes te tappen. Daarbij zorg je er voor dat de koelkasten continu gevuld zijn, zodat de bezoeker een koud drankje heeft! We rouleren met de taken (kassa/garderobe) per productie.


Wat vragen wij?
Het is fijn als je goed bent in contact met mensen, en gastvrij en opgeruimd kunt werken. Ook als je dit juist wilt leren ben jij de vrijwilliger die wij zoeken! Onze werktijden zijn in overleg, maar veelal in de weekenden. De meeste producties vinden plaats op zaterdagavond, met aanvang 17.00 uur tot sluit. Voor de producties eten we met z’n allen.

Interesse?
Je kunt op zaterdag 30 november meedraaien met een echte productie en meteen ervaren hoe het is om bij ons aan de slag te gaan. Let op! Voor elke functie is er een andere tijd om mee te draaien:

  • PR team: 16 – 18 uur
  • Kok: 17 – 21 uur
  • Bar – garderobe – kassa: 18 – 22 uur (of tot sluit als je wilt)

Aantal beschikbare plaatsen 30 november: maximaal 10!

Meld je hier aan! 

Info 

www.ukien.nl

www.facebook.com/ukien.nl

www.instagram.com/ukien_kampen/?hl=nl

www.twitter.com/Ukien

Terug 

Privacy statement Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners.

Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden.
Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site.
Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media