Snuffelstage festival

De informatie verstrekker van nieuws in de gemeente Kampen

Deelnemer 2: KampenOnline

De informatie verstrekker van nieuws in de gemeente Kampen

Draai op zaterdag 30 november mee in een echte liveproductie van ons populaire programma Zaterdag LIVE. Je bent van harte welkom om zelf achter de camera te komen staan, op pad te gaan met een mobiele live-camera, videobeelden live te schakelen, en niet onbelangrijk; neem plaats achter het mengpaneel om al onze gasten duidelijk verstaanbaar in de livestream te brengen. Geen ervaring? Geen probleem, zo zijn we allemaal begonnen. Als je het leuk vindt en graag wilt leren, helpen we je daar graag bij! Ook laten we je graag zien welke werkzaamheden onze redactie dagelijks verricht.
Lees verder

Houdt het Hanzeverleden van Kampen levend!

Deelnemer 5: Kamper Kogge

Houdt het Hanzeverleden van Kampen levend!

Diep donkerbruin eikenhout, één mast en een zeil. Bovenop het schip torent een kasteel dat aan de Vikingen doet denken. De Kamper Kogge is in deze tijd bepaald geen alledaagse verschijning. De Zwarte Dame uit Kampen is dan ook het oudste, nagebouwde, varende schip van Nederland. Internationaal behoort zij tot een select gezelschap van een vijftal koggen: de Lisa von Lübeck, de Ubena von Bremen, de Kieler Hansekogge, de Poeler Kogge Wissemara en de Pommern Kogge. De Kamper Kogge is een exacte reconstructie van een authentieke kogge uit 1340, gevonden na de drooglegging van de Flevopolders.  Zonder vrijwilligers zou de Kamper Kogge niet kunnen varen. Vrijwilligers zijn nodig om het schip te bemannen en te onderhouden en om voor inkomsten te zorgen om dit te kunnen bekostigen, activiteiten te organiseren en te zorgen voor bekendheid bij een breed publiek. Wat levert het jou op?Je kunt geschiedenis levend en tastbaar maken, dat geeft voldoening! VacaturesEen greep uit de werkzaamheden: onderhoud en reparatie, rondleidingen geven, verteltheater, varen op korte en meerdaagse tochten, middeleeuwse kostuums maken, demonstraties oude ambachten geven, activiteiten en boekingen coördineren, verkoopartikelen maken, marketing en promotie. Wat vragen wij? We hopen dat jij bereid bent om je kennis en vaardigheden in te zetten om dit unieke schip in tiptop conditie te houden. Interesse? Je kunt op zaterdag 30 november in de middag langskomen voor een kijkje achter de schermen en meteen ervaren hoe het is om bij ons aan de slag te gaan. Meer details krijg je na aanmelding, we willen je graag verrassen. Aantal beschikbare plaatsen 30 november: maximaal 10!Meld je aan! Info  www.kamperkogge.nlTERUG 
Lees verder

Privacy statement Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners.

Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden.
Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site.
Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media