Het toeristische winterseizoen in Kampen wordt 6 november officieel geopend door wethouder Geert Meijering. De opening vindt plaats tijdens het maandelijkse Kampen Marketing Koffiemomentje. Help mee en plaats de foto met url www.winterinkampen.nl in je eigen standaard e-mail handtekening!


Evenementen
Volgens Meijering zijn evenementen een belangrijk onderdeel van ‘Winter in Kampen’: “Bekende publiekstrekkers zijn natuurlijk Kerst in Oud Kampen en Sail Kampen, maar vergeet ook evenementen zoals de wintereditie van Het Verhaal van Kampen niet. Op zaterdag 13 januari staat die gepland. En we beginnen het winterseizoen natuurlijk met de intocht van Sinterklaas op 18 november.”

WIN-ter
Inmiddels hangen de Winter in Kampen campagnevlaggen weer bij de invalswegen van de stad. En binnenkort kan iedereen meedoen aan leuke ‘WIN-ter in Kampen’ acties, een initiatief van mediapartner De Brug. Citymarketeer Roeland Tameling is daar blij mee: “zo worden ook inwoners van Kampen actief betrokken bij de campagne. Dat vind ik belangrijk, want zij zijn onze stadsambassadeurs.”

Koffiemomentje
Met ‘Winter in Kampen’ ondersteunen het Evenementen Platform Kampen en Kampen Marketing de promotie van publieksevenementen.

Privacy statement Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners.

Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden.
Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site.
Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media