Regelmatig vragen organisatoren van publieksevenementen of Kampen Marketing voor hen de promotie kan verzorgen. Het antwoord daarop is ja, maar niet zomaar. Wil je weten hoe we kunnen helpen? Lees dan verder!


Uitgangspunt is, dat de citymarketingorganisatie van Kampen zich verantwoordelijk voelt voor COLLECTIEVE evenementenpromotie. Denk aan campagnes zoals Zomer in Kampen (o.a. met de landingspagina www.zomerinkampen.nl) , online evenementenagenda, maandelijkse flyers met evenementenoverzichten enzovoorts. Deze promotie bieden wij gratis aan. Hiervan kunnen jullie gebruik maken door dit formulier in te vullen: https://stad.kampen.nl/nl/evenementen/evenement-aanmelden.html

Tegen kostprijs kunnen wij ook ondersteuning bieden bij individuele evenementenpromotie. Hierover maken we graag maatwerkafspraken inclusief de inzet van ons campagneteam waarin ook mediapartner Brugmedia is vertegenwoordigd. Een organisatie als Sail Kampen maakt bijvoorbeeld ook gebruik van deze service. Onder meer vanwege het efficiencyvoordeel. Zo stellen we onder meer het website sjabloon en CMS van stad.kampen.nl gratis beschikbaar, maar is de omzetting naar het specifieke evenement wel een betaalde dienst.

Via het EPK kun je subsidie vragen waarmee je onder meer evenementenpromotie kunt inkopen. Wellicht zijn er nog meer financiële mogelijkheden, check daarvoor www.evenementenplatformkampen.nl

Privacy statement Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners.

Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden.
Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site.
Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media