We organiseren op 13 oktober 2017 het NETWERKEVENT VAN HET JAAR voor ondernemend Kampen. Dit event vindt plaats in de Bovenkerk op de avond vóór de dag dat de woonbeurs plaatsvindt.

Aanmelden is verplicht en kan via deze link:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-kampen-business-event-36263057782

De bedoeling is dat Kamper ondernemers en overige betrokkenen en medewerkers van gemeente en bedrijven elkaar (beter) leren kennen en wellicht tot goede zaken of samenwerking kunnen komen. We denken hiervoor een aansprekend programma te hebben samengesteld rondom de schoonheid en aantrekkingskracht van Kampen voor bewoners, bezoekers en bedrijven en de manieren om dit uit te nutten. Het accent zal liggen op wonen in Kampen, gezien de koppeling met de woonbeurs.

De directeur van de NL tennisbond Jacco Eltingh is uitgenodigd om te speechen over dit onderwerp. Daarnaast zal Citymarketeer Roeland Tameling vertellen wat de Stichting Kampen Marketing de komende tijd van plan is. We faciliteren tevens een interactieve manier om met elkaar in gesprek te komen, zodat u daadwerkelijk uw netwerk kunt vergroten en kennis kunt delen.

En natuurlijk krijgt u een preview van de woonbeurs die op 14 oktober plaatsvindt, en de avond ervoor speciaal voor de bezoekers van het event al geheel is ingericht.

Het NETWERKEVENT VAN HET JAAR is gratis toegankelijk en vindt plaats op vrijdag 13 oktober van 17.00 tot 19.00 uur in de Bovenkerk te Kampen. Uiteraard is er een hapje en drankje aanwezig.

Dit netwerkevent wordt georganiseerd door de Gemeente Kampen i.s.m. de Stichting Kampen Marketing en De Hanze, ondernemerskoepel Kampen en bedrijvenpark Rijksweg 50.

Privacy statement Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners.

Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden.
Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site.
Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media