Je herkent het vast, maar macaroni maken voor 2 personen gaat vaak "mis", teveel pasta en teveel saus, maar wie weet heeft de buurman van nummer 13 wel zin in het overgebleven portie. Of die enorme ladder, dagelijks als je het schuurtje inloopt, staat die daar maar, je pakt deze er 1 keer per jaar bij om de dakgoot bladvrij te maken. Eigenlijk krijgt die ladder veel meer waar voor zijn geld als de buren er ook gebruik van kunnen maken.

Heb jij het al eens geprobeerd, zo'n soort berichtje plaatsen in de straat-app? Of is die er nog niet in jullie straat? Lijkt het je een goed initiatief, maar weet je niet hoe de straat-app te starten, dan hebben wij een stappenplan voor je! 
Niet alleen dat is een optie, we hebben ook posters en ansichtkaarten tot onze beschikking waarop je aan kunt geven wat je voor je straat kunt betekenen. Deze posters kun je zichtbaar voor de ruit hangen of het kaartje kun je posten bij de buren, zo kun je dichtbij huis je geluk delen.

Wil je meer informatie of wil je de poster/ansichtkaarten in je bezit krijgen? Neem dan contact op met kampen@wijz.nu of bel naar: 038 4691500. En hou https://www.wijz.nu/delen-geluk-voor-velen in de gaten.


Privacy statement Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners.

Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden.
Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site.
Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media