Mogen we je even voorstellen aan onze nieuwe collega Duck van Dijk? Misschien ken je Duck al een beetje van Instagram en Facebook. Anders meteen de links volgen en dan Duck van Dijk volgen natuurlijk. 

Duck neemt volgers daar mee op avontuur in Kampen en de IJsseldelta: Laat mensen de mooie plekjes zien, gaat op bezoek bij toffe ondernemers en maakt ook hier en daar een grapje. Wanneer mag Duck bij jou langskomen? Stuur even een mailtje naar duck@duckvandijk.nl en dan gaan we het regelen!

Waarom we dit doen? Omdat we geloven in de kracht van een goede duckfluencer. Want duckfluencer-marketing wint aan belang. Je weet vast ook wel, dat duckfluencers – eenden met veel volgers en dus sociale invloed – als betrouwbaar worden beschouwd. Daardoor weten ze het aankoopgedrag en de meningen van consumenten te beïnvloeden via social media. Met één enkele Facebookpost of Instagram-foto kan het aantal directe aankopen of bezoekers aan Kampen ineens omhoog schieten, en elke marketeer is natuurlijk dol op directe verkopen. Wij bij Kampen Partners dus ook. En als de sneeuwbal eenmaal rolt, leidt dat tot weer extra aankopen en mond-tot-mondreclame. Of in dit geval: snavel-tot-mondreclame.


Meer weten?
Kijk op www.duckvandijk.nl

Privacy statement Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners.

Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden.
Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site.
Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media