De MarketingOost Symposium Week vanaf 23 november biedt kort maar krachtige "inspiratiepraat" tijdens online 12-uurtjes. Laat je tijdens deze 12-uurtjes bijpraten door sprekers uit binnen- en buitenland over het thema: Bewuste bestemmingen: omdenken in tijden van corona.

Op woensdag 25 november komt Jos Hogenbirk van Kamper Events in beeld bij het onderdeel ‘’Lokale praat’’. Hij blikt terug op een bijzonder zomerseizoen met de bucketbar, pop-up Tourist Info, bootjes verhuur etc. En daarnaast was er in de stad natuurlijk ook nog het mooie weekprogramma van Kampen Partners en Tour Reevediep in het buitengebied etc. Kijk voor een geheugensteuntje onder meer op https://www.kampenpartners.nl/nieuws/327-bijzondere-tourist-info-voor-zomergasten.html.


Je bent van harte uitgenodigd om mee te kijken en mee te luisteren, meer informatie staat op https://www.marketingoostsymposium.nl/dagprogramma/.


Veel plezier bij de digitale symposiumshow van Marketing Oost. Met Kampen in de schijnwerpers op 25 november!

Privacy statement Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners.

Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden.
Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site.
Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media