Coronaproof Stadsgids App voor Kampen

Veel mensen vieren deze zomer vakantie in eigen land. Ook Hanzestad Kampen verwacht meer bezoekers dan gebruikelijk. Om hen hartelijk én veilig te ontvangen is een coronaproof app ontwikkeld. Met gespreide wandelroutes en speurtochten, voordeelacties en een overzicht van evenementen die wel doorgaan.

 

Routes

Voor Insta-fanaten is de Selfieroute ontwikkeld, maar in de app zitten ook een ambachtelijke route langs bijzondere winkels en ambachten, een speurtocht door het stadspark en nog veel meer. Zo kun je met de app ook interactieve Hanzeroutes lopen en van bankje naar bankje wandelen voor bijzondere filmpjes over 75 jaar vrijheid: “songs of freedom”. In totaal staan er wel 9 verschillende routes in de app. En daarmee wil de stichting Kampen Partners ook bijdragen aan een optimale spreiding van bezoekers aan Kampen.

 

Voordeel

De app bevat verschillende voordeelcoupons van winkels en horecazaken in Kampen. Zo krijg je bijvoorbeeld bij Eetkamer De Tijd korting op je Flammkuchen en 20% korting op de gehele collectie van Damesmode Catootje. Ook kun je met de app binnenkort korting krijgen op huurfietsen, vaartochtjes, excursies en ander vermaak.

 

Gratis download

De app draagt ook met haar evenementenkalender bij aan druktespreiding. Op maandag, dinsdag, woensdag, is het rustig tot redelijk druk in de binnenstad. Daarom zijn juist op deze dagen meer leuke dingen te doen. Kijk voor meer informatie over de coronamaatregelen op www.hoeravoorkampen.nl en download de Kampen Stadsgids app gratis via de Appstore of Google Play.

Privacy statement Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners.

Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden.
Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site.
Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media