Vanaf 1 juli krijgt Atie Edink, de evenementencoördinator van Kampen, een nieuwe uitdaging. Daarom start het Evenementen Platform Kampen (EPK) vanaf 4 april met de werving van een opvolger.

Goed opgestart

Marieke Spijkerman is voorzitter van het EPK. Ze vindt het erg jammer dat Atie zijn functie neerlegt, maar heeft er alle begrip voor: “hij krijgt in Urk een vaste aanstelling met veel meer gegarandeerde ureninzet. Dat gun ik hem van harte. Overigens zijn we Atie veel dank verschuldigd voor het werk dat hij bij ons in Kampen heeft verzet op zijn eigen enthousiaste wijze. Onze waardering daarvoor is groot!”. Spijkerman wijst onder meer op de verbindende schakel in het proces van vergunningsaanvragen, het online handboek voor evenementenorganisatoren en de praktische kennis die hij deelde met organisatoren van grote en kleine publieksevenementen.

Volgende fase

Spijkerman merkt op, dat Atie deze weken zijn handen nog vol heeft aan alle aflastingen en aanpassingen die evenementen moeten doen door het coronavirus. “Dat is natuurlijk heel wrang. Iedereen heeft zich flink ingespannen voor een prachtig evenementenseizoen en dat dreigt nu helemaal in het water te vallen.” Toch kijkt de EPK voorzitter juist nu vooruit. “We willen tijdig een opvolger vinden, voor een soepele overdracht en optimale ondersteuning van evenementenorganisatoren in deze moeilijke tijden.” Daarnaast wordt het functieprofiel van de evenementencoördinator ook aangepast aan de nieuwe situatie. Met meer nadruk op fondsenwerving, inhoudelijke vernieuwing en het inspelen op trends.

Vacature

De basis van de werkzaamheden blijft het ondersteunen bij vergunningsaanvragen en facilitaire zaken. Iedereen die interesse heeft in deze opdracht, mag een offerte insturen via e-mail aan epk@kampenpartners.nl. De deadline hiervoor is 1 mei aanstaande. Meer informatie over de vacature vind je op www.evenementenplatformkampen.nl.

Privacy statement Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners.

Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden.
Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site.
Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media