De coronacrisis vraagt om creatieve oplossingen. Daarom organiseert Kampen Partners op maandagochtend 6 april om 9 uur voor het eerst in de geschiedenis van Kampen een Online Koffiemomentje. Iedereen is welkom via www.onlinekoffiemomentje.nl. Met een speciale attractie: via een speciale internetverbinding zal Stadservendirecteur Jan Luijendijk de deelnemers trakteren op de mooiste cultuurhistorische verhalen van het Kampereiland. Daarnaast is er volop gelegenheid om online met elkaar de laatste corona initiatieven, nieuwtjes en ervaringen uit te wisselen. Ook wethouder Meijering zal de online deelnemers bijpraten.

 

BYOC: Zelf koffie meenemen

Het maandelijkse Kampen Partners Koffiemomentje is inmiddels een begrip, maar moet vanwege het coronavirus nu het roer omgooien. Het event gaat wel virtueel door, dus mensen kunnen online bij elkaar komen. Daarnaast is er nog een belangrijk verschil: de kwaliteit van de koffie wordt ditmaal niet gegarandeerd door De Eenhoorn, want iedereen moet zelf voor zijn of haar eigen koffie achter het beeldscherm zorgen. In vaktermen: BYOC, oftewel: Bring Your Own Coffee. Ook schade door koffie morsen op het toetsenbord wordt niet vergoed, zo melden de organisatoren. Er worden wel virtuele cadeautjes uitgedeeld: de Stadserven schenkt alle deelnemers een boeiende online rondleiding door de parel van de IJsseldelta: het Kampereiland en omgeving.

 

Gratis mini masterclass over Kampereiland

Vanaf 8.45 kan iedereen inloggen via www.onlinekoffiemomentje.nl en volgt een praktische uitleg: hoe werkt dit ‘webinar’ en hoe kun je online meepraten? Om negen uur start het Koffiemomentje. Vervolgens loodst Stadservendirecteur Jan Luijendijk de online aanwezigen virtueel langs de plekken met de mooiste cultuurhistorische verhalen van het Kampereiland. Basis van deze rondleiding is de Cultuurhistorische Tentoonstelling Kampereiland. Deze werd bij gelegenheid van 650 jaar Kampereiland in 2013 gerealiseerd. Binnenkort verschijnt hier dus ook een geactualiseerde online versie van, én een ebook. Al fietsend over het Kampereiland of liggend vanuit je luie stoel, voert een virtuele kaart je zo door een rijke geschiedenis van Koninklijke nijverheid, historische erven, verloren IJsselgangen en woest overstromingsgeweld. De deelnemers aan het Online Koffiemomentje krijgen de primeur. Aansluitend is het tijd voor wethouder Geert Meijering (Economische Zaken) en de andere deelnemers met een ‘Corona update’.

 

Netwerken

Voor deze speciale gelegenheid heeft Secondant Communicatie een webinar omgeving ingericht, als variant op het maandelijkse Kampen Partners Koffiemomentje. Er is ook online volop gelegenheid om nieuwe plannen te pitchen, oude en nieuwe bekenden te ontmoeten en de samenwerking met andere vrijetijdsondernemers te versterken. Gratis aanmelden kan via www.onlinekoffiemomentje.nl

Privacy statement Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners.

Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden.
Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site.
Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media