Er staat een nieuwe wandelroute klaar in de Kampen Stadsgids app. Levi was op zoek naar een plek voor zijn Snuffelstage van het Ichthus College en hij kwam per toeval terecht bij Kampen Marketing. Daar waren ze net van plan om een wandelroute voor kinderen te maken in het groene hart van Kampen. “Alsof het zo moest zijn.” zegt Hester Timmerman, “En hoe leuk is het om écht wat te doen en te maken tijdens je Snuffelstage.” 

Voor de jeugd door de jeugd 

Levi en Hester maakten een stappenplan en daarna Levi ging aan de slag. Met het zoeken naar bijzondere locaties in het stadspark. De afgelopen 6 weken is er door Levi hard gewerkt, onderzocht, teksten geschreven en heeft hij de route samengesteld. “Ik ging op zoek in het Stadspark naar bijzondere plekken en in het Stadsarchief naar achtergrondinformatie en afbeeldingen bij die verschillende locaties” vertelt de HAVO leerling. “Wat hebben we een bijzonder stadspark in Kampen. Ik heb 10 locaties met vragen en uitleg in de app gezet. En op de laatste dag van de Snuffelstage konden we de route echt testen! Het herdenkingsteentje van Dr Heppe zit ook in de wandeling. Maar we konden de plek niet vinden. Gelukkig kwamen we per toeval historicus Theo van Mierlo tegen in het park en die gaf ons de tip over waar we dat bijzondere steentje konden vinden.”

App

De Kampen Stadsgids app is gratis te downloaden via Google Play en de Apple Play Store. “Een aanrader voor de Kampenaren en de bezoekers van de Hanzestad Kampen”, volgens Hester Timmerman. Niet alleen vanwege de routes, maar ook omdat de volledige stadsagenda in deze app te bekijken is: “in de agenda vind je de evenementen, exposities en activiteiten die er gepland staan in de stad. Zo mis je niets!”

Foto bijschrift: De Cellebroederspoort, de Paljas en een hele bijzondere boom. Loop de route om er achter te komen wat er hierover verteld wordt..

Privacy statement Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners.

Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden.
Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site.
Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media