Wie deze week over het Van Heutszplein gelopen is, heeft het misschien gezien. Het evenementenplein is sinds kort een waterkraan rijker. Net voordat Beach Kampen weer plaatsvond is gezorgd voor een mogelijkheid om het evenement van water te voorzien. Door aan te sluiten bij het Join The Pipe project, is het ook voor voorbijgangers mogelijk een slokje te nemen of een flesje te vullen.

De tappunten van Join The Pipe bieden gezond en duurzaam kraanwater. Ze zijn gemaakt van stevig en weerbestendig materiaal en kunnen het gehele jaar door gebruikt worden. In heel Nederland worden deze bijzondere kranen geplaatst. Er zijn er nu al meer dan 1.000! Ook Kampen heeft dit initiatief omarmd.

De bezoekers en evenementenorganisaties zijn niet de enigen die baat hebben bij het tappunt. De ambitie van de oprichters van Join The Pipe is veel breder. Ruim 800 miljoen mensen hebben geen toegang tot schoon drinkwater. Met de verkoop van watertappunten en herbruikbare waterflessen worden projecten gefinancierd om schoon drinkwater op meer plekken in de wereld beschikbaar te maken.

Vind je dit een vriendelijk idee en zou je zelf ook je steentje bij willen dragen? Dat kan. Er zijn namelijk ook speciale waterflessen beschikbaar, die je online kunt bestellen. Ze zijn er in maar liefst 7 verschillende modellen. Zo heb je altijd je eigen duurzame water bij je!

Ahoy!

Privacy statement Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners.

Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden.
Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site.
Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media