Zoals bij het afgelopen -weer gezellige- Kampen Marketing Koffiemomentje aangekondigd: in juli en augustus is er geen koffiemomentje, maar in september praten, drinken en netwerken we weer enthousiast verder.

op maandag 2 september gaan we vooral dieper in op de activiteiten om de binnenstad te versterken: wat gaat er gebeuren en hoe kunnen jullie hier een rol in spelen?

Op maandag 7 oktober  bespreken we met elkaar de plannen voor het themajaar 2020: Kampen 75 jaar vrij. Wat is de programmering en hoe geven we invulling aan het thema ‘We’ll meet again’?

Op maandag 4 november staat het Culturele Nautische Profiel van Kampen centraal. Welke projecten staan al in de steigers en wat merken we hier de komende tijd nog van?

Op maandag 2 december geven we een toelichting op de campagne voor ondernemers die overwegen zich te vestigen in Kampen. En we nemen voor jullie allemaal een presentje mee, dat jullie vervolgens weer aan een relatie door kunnen geven. Dat hoort er toch bij in de Sinterklaasperiode, toch?


Foto: Richard Tennekes

Privacy statement Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners.

Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden.
Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site.
Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media