Iedere maand organiseert Kampen Marketing het Koffie Momentje. Het is een vrijblijvende bijeenkomst waarbij we elkaar op de hoogte brengen van wat er speelt. De Eenhoorn biedt de locatie en de koffie aan. Je bent van harte welkom op (in principe) de eerste maandag van de maand, 9 uur aan de Oudestraat 103.  Dus ook op 3 juni!

Het thema van deze sessie is: GELD & GOEDE VOORNEMENS.

Kampen Marketing is bezig met haar jaarplan voor 2020. Wat mag daarin volgens jou niet ontbreken? We lichten in ieder geval een tipje van de sluier op. Onze ambitie: in 2020 de Nationale Citymarketing Trofee winnen!

Het Evenementen Platform Kampen licht het manifest toe, waarin evenementenorganisatoren vragen om meer ondersteuning door de gemeente. Waarom en wat willen ze met dat geld doen?

Ondertussen heeft de Gemeente Kampen te maken met een stevige financiële tegenvaller door hoge zorgkosten. Wat heeft dat voor consequenties voor de stad en onze goede voornemens?

Kortom: het wordt weer een enerverende bijeenkomst, mag je niet missen!

Deel dit evenement op Facebook en Twitter.

We zouden het leuk vinden als jij ook komt! Meld je hier aan.

 

Privacy statement Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners.

Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden.
Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site.
Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media