Gisteravond werd hij gepresenteerd: De Havengids Noord Nederland. Het resultaat van een mooie samenwerking tussen de jachthavens, de gemeente Kampen, Kampen Marketing en Richard Tennekes. 

“Vorig jaar ontving ik de Havengids zelf in een haven. Beetje teleurgesteld omdat ik Kampen niet direct kon vinden in deze gids, terwijl we als Kampen een nautische Hanzestad zijn” zegt Hester Timmerman. Ze pleegde een telefoontje naar de uitgever en daarna de boel in werking om Kampen prominent in de gids te krijgen.

En dat is gelukt! Wanneer je nu de Havengids in handen krijgt staat Kampen prominent op de voorkant met een foto van Richard Tennekes. In de gids, twee pagina’s met informatie over haar havens en over Kampen en omgeving. Er was veel en goed vooroverleg met vrijwel alle jachthaven en watersportverenigingen in de gemeente. De informatie per haven is vanaf nu compleet en overzichtelijk.

De 6 havens die zich presenteren in de gids zijn: Berend Aalbers, Recreatiehaven de Buitenhaven, Jachthaven De Rietteachthaven De Riette, Het Koggeschip, Jachthaven IJssemuiden en Jachthaven ZC’37.

Privacy statement Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners.

Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden.
Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site.
Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media