Dat je in Kampen je ogen uitkijkt, wanneer je er simpelweg doorheen wandelt, dat zullen velen beamen. Maar wist je dat er zelfs een speciale app is ontwikkeld, met wandelroutes? In de Kampen Stadsgids app vind je diverse wandelingen langs mooie plekjes en je krijgt er meteen interessante informatie bij, waardoor je onze Hartelijke Hanzestad nog beter leert kennen.

Regelmatig worden er wandelingen toegevoegd en nu is de nautische wandeling aan de beurt. Voordat we deze nieuwe loot aan de stam definitief in de app zetten, moet hij wel helemaal op-en-top zijn. Daarom organiseert Kampen Marketing een gezellige proefwandeling, compleet met hapje en drankje na afloop, waaraan je gratis deel kunt nemen.

De wandeling leidt je langs allerlei plekken die een nautisch tintje hebben. Of je nu inwoner van Kampen bent of niet, iedereen is welkom. Wie weet leer je nog iets over je stad, dat je nog niet wist! We vragen wel van je dat je tips en verbeterpunten noteert, zodat we de wandeling nog leuker en beter kunnen maken.

 

Op woensdag 10 april tussen 15.30 en 16.00 uur worden de deelnemers bij de balie van de Tourist Info in de Stadskazerne verwelkomd. Neem je smartphone mee waarop je vooraf de Kampen Stadsgids app geïnstalleerd hebt. Je kunt hem vinden via de app store op je telefoon.

Omdat we het erg op prijs stellen dat je meehelpt, zorgen we na de wandeling voor een lekker drankje en bitterballen bij ’t Kroegje. Tijdens de borrel worden alle punten verzameld, zodat Kampen Marketing daarna de wandeling kan perfectioneren.

Wil je samen met ons zorgen dat nog meer mensen straks Nautisch Kampen kunnen ervaren? En heb je wel zin in een gezellige middag? Geef je dan hier op. Tot woensdag!

Ahoy!

(De column Nautisch Kampen is een initiatief van Kampen Marketing en de Gemeente Kampen.)

Privacy statement Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners.

Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden.
Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site.
Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media