Nieuwe toeristische site
Geen grap: op maandag 1 april aanstaande wordt de nieuwe, meertalige website www.visitkampen.nl gelanceerd. De site bevat informatie in het Nederlands, Engels en Duits. Daarnaast is ook toeristische informatie in het Chinees beschikbaar. Ook handig voor uw eigen klanten / gasten dus!

Komt u fouten tegen of heeft u andere verbetersuggesties? We houden ons van harte aanbevolen! Stuur een mail naar Anja via anja@stad.kampen.nl of vul het online contactformulier in.

Selfie Route
We werken hard aan de ontwikkeling van een Kampen Selfie Route en u kunt mee profiteren. Hoe? Dat hoort u bij het Kampen Marketing Koffiemomentje!

Koffiemomentje
Iedere eerste maandag van de maand organiseert Kampen Marketing het Koffiemomentje van 9 tot 10 uur in De Eenhoorn. Bij de eerstvolgende editie, 1 april, zal de toeristische website www.visitKampen.nl officieel worden gelanceerd. U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn (of bij een volgend Kampen Marketing Koffiemomentje natuurlijk!). Aanmelden kan via https://koffiemomentje.eventbrite.nl

Privacy statement Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners.

Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden.
Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site.
Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media