Ongetwijfeld kennen jullie de vernieuwde Kampen Stadsgids app. Hij biedt nu een nog soepeler navigatie, daagt je uit met een puzzelspel en een nieuwe nautische wandeling en hij zal je nog fijner langs de mooiste plekjes van Kampen leiden. Ook is er een interactieve evenementen agenda met de leukste activiteiten toegevoegd. Omdat het toeristisch seizoen weer begint, de bezoekers weer naar Kampen toe zullen stromen en het ook gewoon goed is om elkaar weer te zien nodigen de Tourist Info en Kampen Marketing je hierbij van harte uit om deel te nemen aan een actieve workshop ‘Nautische Route Kampen’.


Wandelen langs het water
Aan de wandelroutes in de app is een bijzondere toegevoegd: de nautische route door Kampen. Met verhalen over historische maritieme plekken in de stad. Niet alleen langs de IJssel, maar ook op verrassende locaties die toch verslag over Kampen en het water doen. De app is ook gebruikersvriendelijker gemaakt en bevat een kalender van allerlei evenementen en culturele activiteiten in de gemeente Kampen. Inclusief een herinneringsfunctie voor je eigen agenda. Daarmee is de app zowel voor inwoners als bezoekers van Kampen een handig hulpmiddel. Maar dat mag nog best eens getest worden door experts en ervaringsdeskundigen. Jullie dus!


Programma
Op 10 april verzamelen we ons allemaal tussen 15.30 en 16.00 uur bij de balie van de Tourist Info in de Stadskazerne. Neem je smartphone mee en zorg ervoor dat de app startklaar is voor de workshop echt begint! Tussen 16 en ongeveer 17.15 uur gaan we in groepjes elk een deel van de route controleren. Uiterlijk 17.30 verzamelen we allemaal bij ’t Kroegje (Geerstraat 17). Onder het genot van drankjes en bitterballen, aangeboden door Kampen Marketing maken we de balans op. Wat moet worden aangepast en wie had de meeste vragen goed?! We vinden het heel fijn als jij ook van de partij bent. Wil je even doorgeven via https://nautischeroute.eventbrite.nl of je meedoet?


Geheugensteuntje
De workshop biedt meteen ook een mooie opfrisser van ieders geheugen over een aantal bijzondere nautische verhalen, zoals ook Cor Adema in een masterclass vorig jaar met ons heeft gedeeld. En weet je nog hoe het zat met die app? In 2016 is de gemeente Kampen in samenwerking met Kampen Marketing gestart met de ontwikkeling van een app waarmee het verhaal van Kampen voor een brede doelgroep toegankelijk kon worden gemaakt. Deze app heeft de naam Kampen Stadsgids gekregen en is een combinatie van een evenementenkalender en een aantal speurtochten rond verschillende thema’s. De app is gratis en meertalig (NL, Engels, Duits). Deze app staat voor iedereen als download klaar in de App store en in Google Play.

Hartelijke groet en graag tot ziens op woensdag 10 april!

Roeland Tameling mede namens Hester Timmerman, Margreet Slurink en Jan Troost

p.s. Als warming-up nog even een screenshot uit de promotiefilm over de Kampen Stadsgids app met wethouder Meijering en burgemeester Koelewijn, https://youtu.be/X5cjTdnwF3w. Leuk als je die link ook eens deelt via Facebook of andere sociale media!

Kampen Stadsgids screenshot promofilm Geert en Bort

Kampen stadsgids screenshot

Privacy statement Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners.

Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden.
Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site.
Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media