Ben jij met jouw bedrijf actief op social media?

Wij ook. Heb je ons al gevonden?


Twitter

@kampenpartners voor updates met betrekking tot de citymarketing over Kampen. 

@kampentouristinfo voor tweets die interessant zijn voor de bezoekers van Kampen en omgeving. We zoeken iedere dag op #visitkampen. Dus tweet je iets wat interessant is voor de bezoeker van onze gemeente? Gebruik dan die hashtag. Weten wij wat we er mee kunnen doen.


Instagram


@visitkampen. Kampen in prachtige beelden. Gemaakt door instagrammers die de hashtag #visitkampen of @visitkampen taggen in hun bericht. Wat is Kampen en omgeving toch fotogeniek! En dat hopen we zo met elkaar te laten zien aan iedereen.


Facebook


Kampen Partners Facebookpagina voor updates met betrekking tot de marketing over Kampen. En ook vind je hier de evenementen die er georganiseerd worden door Kampen Partners. Zoals in de afgelopen jaren onder meer het maandelijkse Kampen Partners Koffiemoment bij de Eenhoorn, de Ondernemersraad, Eventacademy en zo meer.

Hanzestad Kampen voor de Kampenaar. Deze Facebookpagina is er voor de inwoners. We laten hier zien hoe mooi Kampen is. En natuurlijk wat er allemaal te doen is aan evenementen. Groot en klein. Organiseer je een evenement? Maak dan Hanzestad Kampen mede-organisator van jouw evenement. Dan sta je direct in de lijst met evenementen in Kampen. Handig! Speciaal voor evenementenorganisatoren schreven we deze promotietips op.

Kampen Tourist Info voor de bezoeker. Deze bezoeker komt ook uit Kampen. Ook hier mooie plaatjes van Kampen en de bijzondere evenementen. Maar uiteraard ook tips voor een overnachting, restaurant of leuke winkel. Én laten we regelmatig zien hoe een bezoek aan Kampen ook gecombineerd kan worden met een andere bestemming. Slim he?


LinkedIn

Op https://www.linkedin.com/company/kampenpartners/ staan allerlei zakelijke artikelen van Kampen Marketing en haar partners. Wist je dat ruim 7 mln. professionals in Nederland op LinkedIn actief zijn?

En weet je wat ze daar doen? Dit!

  • Relaties onderhouden met het zakelijk netwerk (klanten, partners, leveranciers, oud-collega’s etc)
  • Personeel werven
  • Contact leggen met nieuwe prospects of nieuwe klanten
  • Zelf op de hoogte blijven van de trends/ veranderingen in de markt (LinkedIn Pulse, status updates)
  • De concurrentie volgen (vaak in de ‘anonieme modus’)
  • Zelf meer zichtbaar zijn en hun vindbaarheid als persoon of bedrijf vergroten
  • Het eigen bedrijf promoten (net als jij dus...)
  • Zich laten inspireren, nieuwe inzichten, extra kennis opdoen etc.


Met onze LinkedIn pagina dragen we daar graag aan bij.

Privacy statement Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners.

Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden.
Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site.
Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media