Beste regioambassadeur,

Samen met Euregio en de collega’s van Marketing Oost hebben we een nieuwe marketingcursus voor regioambassadeur.nl ontwikkeld: basiskennis ‘online marketing in Duitsland’. Dat Duitsers verschillend zijn van Nederlanders zien en merken we vaak genoeg. Maar op welke manier kun je ze online nou het beste raken, inspireren en motiveren om te gaan boeken? In de nieuwe training word je meegenomen langs de belangrijkste verschillen. En doe je basiskennis op over de manier hoe je het beste je online marketing gericht op Duitsers vorm kunt geven. Je krijgt praktische voorbeelden, met tussendoor telkens oefenvragen.

De cursus is bedoeld voor marketingmedewerkers en eigenaren van het toeristisch bedrijfsleven die marketingactiviteiten op de Duitse markt uitvoeren of dat willen gaan doen. Met de toets aan het einde van de training wordt je kennis getest. Bij voldoende resultaat behaal je een kenniscertificaat. Voor het volgen van de cursus kun je met je accountgegevens inloggen op www.regioambassadeur.nl. Ben je je inloggegevens kwijt? Geen probleem, je kunt ze snel en makkelijk opvragen. Denk je overigens dat de training ook interessant is voor je collega’s? Speel dit bericht dan aan hen door!

Veel succes met de training!

Privacy statement Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners.

Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden.
Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site.
Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media