Eindelijk is het zover, de Goody Bag is klaar en kan worden gebruikt.

De eerste set tassen krijgen vrijetijdsondernemers in Kampen gratis en voor niets. Als je in de toekomst wil bijbestellen kan dat via Tourist Informatie in de Stadskazerne.

Op de tas zie je iconen van Kampen, en het logo. Verder geen verwijzing naar Kampen. Zo is de tas ook voor de buitenlandse bezoeker te lezen. Het is juist de bedoeling dat mensen die de tas krijgen ambassadeur worden van onze stad en dan aan anderen uitleggen wat het voor tas is. We hebben de tassen voorzien van wat algemeen informatiemateriaal. Graag nodigen we je uit daar informatie en goodies voor de promotie van je eigen organisatie aan toe te voegen.

Je bent vrij om de tasjes weg te geven aan jullie gasten en bezoekers of de tasjes te verkopen. De richtprijs voor de verkoop is € 2,50 per stuk.

Tassen bijbestellen kan altijd. Via Touristinformationstadskazerne@gmail.com of bij de ambassadeurs in de Tourist Info in De Stadskazerne. De kosten hiervan zijn € 1,25 bij een minimale oplage van 50 stuks. De eerste serie is blauw met rode opdruk. Volgende series zullen een andere kleurstelling hebben.

In De Stadskazerne ligt een set Kampen Goody Bags voor je klaar. De Tourist Information is open van dinsdag t.e.m. zaterdag van 10 tot 16.00 uur. In de wintermaanden van 11:00 tot 15:00.

Meer info via Roeland Tameling of Jan Troost, 06-14125566

Privacy statement Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners.

Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden.
Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site.
Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media