In opdracht van Gemeente Kampen en Kampen Marketing heeft Esther Jongejan onderzoek gedaan naar de mogelijkheden om meer bussen met toeristen naar Kampen te halen. De belangrijkste conclusies en adviezen: er liggen zeker kansen, maar het verwachte profijt moet niet overdreven worden. Om die kansen te pakken, is verdere samenwerking met andere steden en toeristische ondernemers nodig. Met name het historische Hanzesteden verhaal, het binnenstadsdecor en de pittoreske nautische locaties inclusief het waterfront en de Koggewerf bieden hiervoor mogelijkheden.

Inmiddels heeft Kampen Marketing verschillende acties opgepakt om hier een goede invulling voor te geven. Zo wordt met partijen als Kamper Events, Kamper Uitjes en Kampen and Beyond gewerkt aan de samenstelling van passende arrangementen, wordt een vernieuwde toeristische website , www.visitkampen.nl, gelanceerd en wordt de samenwerking via onder meer Hanzesteden Marketing versterkt.

Download het volledige onderzoek naar groepsbusreizen in Kampen.

Privacy statement Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners.

Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden.
Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site.
Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media