Afgelopen donderdag was de aftrap van de eerste (tropische) Kamper Ui(t)dag 2018. Door de zeer hoge temperaturen, (rond 14:00 uur een temperatuur van 38 graden), was de belangstelling minder dan vorige jaar en kozen veel mensen ervoor om deze dag de verkoeling op te zoeken.

Voor de belangstellenden, die in ieder geval het traditionele koe hijsen niet wilden missen, waren er verkoelende drankjes op de terrassen tijdens de braderie en het foodtruckfestival. Ook het Rode Kruis was vertegenwoordigd om eventuele calamiteiten op te vangen. De organisatie kijkt terug op een rustige tropische eerste Kamper Ui(t)dag 2018.

Aanstaande donderdag, (2 augustus), staat de tweede Ui(t)dag op het programma met een gezellige rommel-kleedjesmarkt ter hoogte van het Van Heutszplein en een mega foodtruckfestival met live muziek. Er is straatentertainment, een gezellige braderie en live muziek op de diverse pleinen.

Voor de Rommel-kleedjesmarkt kunt u zich nog steeds aanmelden, ga naar het contact formulier op de website www.kamper-uitdagen.nl.

Kijk voor meer informatie op www.kamper-uitdagen.nl, en kom genieten van de gezelligheid en het entertainment in onze mooie Hanzestad Kampen!

Privacy statement Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners.

Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden.
Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site.
Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media