Emiel Kuijpers is gestart als marketingmanager bij Brainport (regio Eindhoven) en werkt Roeland Tameling de komende maanden in als zijn opvolger bij Kampen Marketing. Tameling moet de ingezette marketingstrategie doorzetten en uitbouwen. Het behalen van optimaal rendement uit evenementen zoals Kerst in Oud Kampen en de Internationale Hanzedagen 2017 is daarbij een bijzonder aandachtspunt.

Kansen met de Hanzelijn

Frans Holleman, voorzitter van de stichting: ”2017 wordt een bijzonder jaar voor onze Hanzestad. Er is veel werk te doen en we zijn blij dat we met Roeland verder kunnen gaan op de ingeslagen weg. We danken Emiel hartelijk voor zijn inzet en wensen hem veel succes in zijn nieuwe, uitdagende baan”. De kersverse citymarketeer Roeland Tameling sluit daarop aan: “de samenwerking tussen hele verschillende partijen in Kampen en daarbuiten vormt een stevige basis die tot prachtige resultaten kan leiden. De komende maanden gaan we met elkaar aan de slag om een Kampen app te kunnen lanceren, zoveel mogelijk voordeel te halen uit de Hanzedagen in juni en natuurlijk werken we mee met de internationale promotie van de toeristische Hanzestedenlijn” aldus Roeland Tameling.

image46
Roeland Tameling

Mr. Roeland Allard Tameling MC (1973) is directeur bij City Result en werkt ook als citymarketeer in Apeldoorn. Hij is onder meer oprichter van de stichting Netwerk Citymarketing Nederland en heeft gewerkt voor gemeenten als Veenendaal, Gouda, Schouwen-Duiveland, Bergen (NH), Hilversum, Den Haag en Huizen. Daarnaast heeft hij ervaring met regiomarketing, vrijetijdsbeleid en ondernemersondersteuning. Roeland woont met zijn vrouw en zoontje in Leusden.

Kansen en kennismaken

Samen de mogelijkheden benutten om Kampen nog beter op de kaart te zetten of gewoon eerst eens kennismaken? Bel 06-17453490 of mail r.tameling@kampenmarketing.nl

Privacy statement Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners.

Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden.
Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site.
Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media