Op donderdagmiddag 21 juni exact om zeven over twaalf start de zomer in Kampen officieel. Op dat moment kan iedereen op www.zomerinkampen.nl de nieuwste voorpretfilm van Kampen Marketing bewonderen en profiteren van gratis zomerse uitgaanstips.

Veel te doen

De afgelopen weken werden zomerse temperaturen bereikt en ook Beach Kampen is al in volle gang, maar de komende maanden staat er nog veel meer op het programma in Kampen. De bekende jaarlijkse publiekstrekker ‘Kamper Ui(t)dagen’ vindt plaats vanaf 26 juli. Daarnaast kunnen bezoekers deze zomer ook naar evenementen als het Zomerfeest in Wilsum (30 juni), de Stoomdag d’Olde Mesiene (7 juli en 4 augustus) en het Creaspektakel en het Stripspektakel op 18 augustus.

Zomercampagne
Citymarketingorganisatie Kampen Marketing heeft de Zomer in Kampen banieren weer opgehangen bij de invalswegen, er is een nieuwe zomerse inspiratievideo geproduceerd en op sociale media zoals Instagram worden de komende weken extra zomerse activiteiten uitgelicht via @visitkampen.

12.07 uur
De Zomer wordt in Kampen exact om 12.07 geopend. Net als in de rest van het noordelijk halfrond trouwens, want dat is de dag waarop de zon de hoogste stand boven de horizon bereikt en de dag het langste duurt. De astronomische zomer wordt wel eens verward met de meteorologische zomer, die om praktische redenen begint op 1 juni.

Privacy statement Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners.

Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden.
Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site.
Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media