Van 8-11 oktober host Zwolle het internationale Touroperator Congres van het NBTC. 100 internationale touroperators uit 9 landen worden door het NBTC ingevlogen om contracten te sluiten met Nederlands toeristisch aanbod. Plaats van ontmoeting is Zwolle. Een enorme kans voor de stad om opgenomen te worden in het aanbod van deze touroperators. We liften daarmee mee op het marketingbereik van deze touroperators en krijgen de mogelijkheid om structureel meer buitenlandse bezoekers te trekken.

Bezoek aan Kampen
MarketingOost zal samen met Visit Veluwe zorgen voor een onvergetelijke ervaring in Zwolle, Deventer en Kampen, Weerribben-Wieden en de Veluwe. Zwolle krijgt daarbij uiteraard de hoofdrol. Samen met partners in de stad zullen we zorgen voor een bijzonder programma.

Sponsormogelijkheden
Als stakeholder is er een mooie kans om zich in de kijker te spelen bij deze touroperator. Klik hier voor het pakket aan sponsormogelijkheden. Uiteraard is het mogelijk sponsormogelijkheden op maat te bespreken. Tot 15 juni heb je als Zwolse stakeholder exclusief de mogelijkheid deze pakketten in te vullen. Daarna wordt het openbaar gemaakt voor alle Nederlandse stakeholders. Als je interesse heb in één of meerdere sponsormogelijkheden, kan je contact op met Claudi Groot Koerkamp via 06 109 33 952 of mail naar cgrootkoerkamp@marketingoost.nl.

Privacy statement Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners.

Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden.
Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site.
Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media