Das Andere Holland Partner
Er is de mogelijkheid je aan te melden als partner van Das Andere Holland/ Euregio. Als partner van dit project heb je standaard deelname aan de campagne van Das Andere Holland. Onderdelen van dit pakket zijn:
  • Presentatie op dasandereholland.de middels een eigen profielpagina met informatie, foto’s / film en doorlink (incl. vertaling).
  • Toegang tot relevante grensoverschrijdende kennis en informatie met betrekking tot de Duitse markt.
  • Toegang tot de aangeboden workshops, cursussen, scholingen en uitwisselingsprogramma’s waar dieper wordt ingegaan op de specifieke invalshoeken om de Duitse markt te benaderen.
  • Adviesgesprek vanuit een brede oriëntatie op de Duitse markt met mogelijkheid tot financiële ondersteuning.

De kosten van partner worden zijn €150,- per jaar.


MKB-traject
Voor de bedrijven die een start willen maken op de Duitse markt is er een MKB traject opgestart. Er is de mogelijkheid om de investeringen in de Duitse toegankelijkheid van het bedrijf tot €1000,- in te dienen. Als we het over Duitse toegankelijkheid hebben moet je denken aan vertaling van je website, menukaart in het Duits, taalcursussen voor personeel, Duitse flyers etc. Van het bedrag kan het bedrijf 50% gesubsidieerd krijgen!  Er is een gelimiteerd budget beschikbaar dus er geld op = op. Voor meer informatie of meedoen, kun je contact opnemen met Elizabeth Stoit via de mail estoit@hanzestedenmarketing.nl.

Privacy statement Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners.

Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden.
Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site.
Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media