Binnen Kampen Marketing is er met ingang van het komende semester plek voor een meewerkstagiair(e) Citymarketing. Wij zijn de stichting Kampen Marketing, de citymarketing- en promotieorganisatie voor de gemeente Kampen. Met gerichte activiteiten en campagnes worden bezoekers, bedrijven en bewoners naar Kampen getrokken en krijgen ze relevante informatie op logische momenten en plekken aangereikt. Kampen Marketing vervult hierin vooral een initiërende, coördinerende en faciliterende rol. Om de succesvolle marketing van Kampen de komende tijd te continueren, zijn we op zoek naar een talentvolle, enthousiaste en ondernemende junior marketeer, oftewel een:

Meewerkstagiair(e) Citymarketing (M/V)

36 uur

Functieomschrijving
Deze vacature biedt jou, een talentvolle HBO’er, een unieke kans om een schat aan ervaring op te doen in alle facetten van citymarketing. Als topmarketeer in spé blijf je op de hoogte van de huidige marketingtrends en ben je vanuit een brede interesse inzetbaar bij het meedenken en in de markt zetten van vernieuwende en relevante proposities, communicatiemiddelen, beurspresentaties, persontvangsten en evenementen.

Mede door jouw creativiteit komen er nieuwe ideeën die kunnen leiden tot succesvolle campagnes. Je ondersteunt je collega’s in hun (on- en offline) werkzaamheden en campagnes. Hierdoor spar je regelmatig en kun je snel veel leren. Passend in je leertraject heb je natuurlijk ook eigen projecten, stuur je samen met collega’s vrijwilligers aan en verricht je andere uitvoerende taken. Zo leg je de basis voor campagnes, bereid je persberichten, mailings en relatie-evenementen voor en verzorg je content via websites, social media en nieuwsbrieven. Vanuit je werkplek bij onze mediapartner Brug Media in Kampen (op 15 trein-minuten vanaf Zwolle Centraal) werk je veelvuldig samen met uiteenlopende partijen in Kampen en omgeving.

Binnen je functie krijg je voldoende tijd om je eindrapportage te schrijven. We kijken hiervoor samen naar een geschikt onderwerp.

Profiel
  • Relevante HBO-opleiding bij voorkeur met vakken gericht op communicatie, toerisme of (city)marketing;
  • ‘Hands’-on’ mentaliteit;
  • Je wilt alles weten van moderne marketingtechnieken (on- en offline);
  • Bruisend van energie en wil meewerken aan het uitbouwen van het succes van Kampen Marketing;
  • Je bent een kei in plannen en organiseren en houdt deadlines strak in de gaten;
  • Enthousiaste teamspeler met doorzettingsvermogen;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Een groot hart voor Kampen, de hartelijke Hanzestad aan het water.

Aanbod

Kampen Marketing biedt een marktconforme stagevergoeding en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Contact

Spreekt deze functie jou aan? En ben jij de talentvolle junior marketeer die wij zoeken? Reageer dan nu! Stuur je motivatie naar r.tameling@kampenmarketing.nl o.v.v. ‘stage citymarketing’. Voor vragen bel je met Roeland Tameling via telefoon 06-17453490. Kijk eerst even verder op www.kampenmarketing.nl, daar vind je veel informatie over de werkzaamheden en ambities op het gebied van Citymarketing.

Privacy statement Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners.

Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden.
Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site.
Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media