Marketing oost heeft de afgelopen maanden met ondernemers en organisaties gesproken over de kansen en mogelijkheden van de promotie van activiteiten op de Duitse markt in 2018 en 2019. Samen willen zij heel Oost-Nederland op de kaart zetten bij de Oosterburen. Er is een factsheet samengesteld waarin te zien is welke verschillende activiteiten Marketing oost gepland heeft voor het jaar 2018. De eerste activiteit die op de planning staat is Fronleichnam, een Duitse feestdag op 31 mei a.s.

Samenwerking
Tijdens deze feestdag is het de bedoeling dat ondernemers zich open stellen voor de Duitse buren, ze moeten zich extra speciaal voelen tijdens dit weekend en alles draait om de Duitse gast. Marketing Oost wil graag weten of er ondernemers zijn die mee willen doen met het bieden van speciale activiteiten dit weekend. Hoe unieker de actie, des te meer kans op bezoekers en extra publiciteit!

Mocht je ge├»nteresseerd zijn, in het aanmeldformulier kan je de activiteit omschrijven en voor 6 april mailen naar mnijhuis@twentemarketing.nl

Duitse gastvrijheid
Wil je meer weten over wat Duitsers verstaan onder gastvrijheid, hoe je valkuilen in het bedienen van de Duitse gast kunt voorkomen? Of wil je kennis bijspijkeren over de Duitse markt?

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de nieuwe online trainingen die door MarketingOost worden aangeboden. De trainingen zijn een snelle manier om meer te weten te komen over relevante onderwerpen in de vrijetijdssector in Oost Nederland. In 45 minuten, kunt u op elk gewenst tijdstip aan de slag. De trainingen zijn te vinden op www.onlinetrainingoost.nl

Privacy statement Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. ┬ę 2019 Kampen Partners.

Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden.
Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site.
Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media