Donderdagochtend 12 april werden de ambassadeurs, gastheren en gastvrouwen van Kampen ontvangen in het stadhuis door de burgemeester. Waarom? Gewoon om samen een kop koffie te drinken en elkaar beter te leren kennen!

De burgemeester begon met zijn waardering te uiten tegenover de enthousiaste Kampen promotors. Om elkaar beter te leren kennen werd iedere aanwezige gevraagd te vertellen welke plek in Kampen voor hen zo bijzonder is. Mooie, emotionele maar ook grappige verhalen kwamen boven water. Als afsluiter is er een groepsfoto gemaakt met alle Kampen promotors.

Ook promotor worden?

Als gastheer of gastvrouw van Kampen kan je helpen tijdens evenementen, maar ook nieuwe inwoners in Kampen op sleeptouw nemen! Er zijn allerlei activiteiten waar we nog veel vrijwilligers voor zoeken. Mochten jullie nu denken, “ik wil ook gastheer of gastvrouw worden!”, neem dan contact op met Kampen Marketing. Dit kan door jezelf aan te melden bij Jan Troost. Hij is te bereiken via jw.troost@planet.nl. En vergeet dit vooral niet te doen voor de 23e, dan kan je ook nog de eerste masterclass meepikken!

Masterclasses

Als je je bij ons aanmeldt als vrijwilliger willen wij je van harte uitnodigen om de masterclasses te volgen over gastvrijheid. De eerste avond is al 23 april aanstaande en om 19.00 uur is de inloop in het stadhuis! Tijdens deze de eerste masterclass zal Hester Timmermans praten over “een warm bad voor bezoekers”. Als je je wilt aanmelden of meer informatie wilt kun je mailen naar e.jongejan@kampen.nl.

Privacy statement Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners.

Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden.
Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site.
Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media