Afgelopen 23 maart hebben twee bussen vol Engelse reisagenten Kampen bezocht. Tijdens dit bezoek aan Kampen hebben de reisagenten gekeken in hoeverre Kampen excursiewaardig is. Voor Kampen was het de uitdaging om de 50 reisagenten te verleiden en te overtuigen om Kampen in hun excursie aanbod aan te bieden.

Excursies
Het bedrijf Destinova, wat begin dit jaar opgericht is door Marjan van der Leeden, heeft op aanvraag van een rederij twee excursies georganiseerd. De gasten werden op de dag zelf opgedeeld in twee groepen. Beide groepen hebben de Koggewerf, de Olifant en het stedelijk museum bezocht. Daarnaast hebben ze ook een korte stadswandeling gedaan, allemaal onder begeleiding van Engels sprekende gidsen.

Positieve reacties
De reacties van de Cruise manager en de rederij waren erg positief en ook werd er bevestigd dat Kampen alles in huis heeft om een excursie bestemming te worden in de toekomst. Met deze positieve feedback gaat Destinova verder met als doel bussen vol toeristen naar Kampen te krijgen.

Privacy statement Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners.

Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden.
Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site.
Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media