Wil je ons logo gebruiken of ons Huisstijlhandboek bekijken? Dat kan. Wij willen het liefst alle mensen, organisaties en partijen die hun trots op Kampen willen uiten hierbij ondersteunen.

Handboek
Daarom hebben we een handboek voor het gebruik van ons logo, lettertypes, kleuren enzovoorts. In de citymarketing van Kampen willen we het verhaal over onze hartelijke Hanzestad aan het water voor het voetlicht brengen. In woord en beeld. In het handboek tref je de uitleg van de pay off en het logo die gezamenlijk de stempel van de Kampen Partners vormen. Maar ook uitgebreide uitleg over de huisstijl en het logo gebruik in de citymarketing van Kampen.
Download het Huisstijlhandboek van Kampen Partners

Logo
Het logo van Kampen Partners is een sterk, krachtig stempel dat de marketingactiviteiten aankondigt en verbind. Wie goed naar het beeld kijkt ziet daarin de uitnodigende ‘open poort’ van een gastvrije, uitnodigende gemeente. De gekantelde K (van Kampen) staat voor de unieke ligging aan het water van de stad. En de vlaggen die beiden een kant op waaien? Die staan voor het verrassende, eigenzinnige, creatieve dat Kampen ook te bieden heeft.

Het logo van Kampen Marketing als JPEG bestand
Als Adobe Illustrator bestand of als Adobe Illustrator bestand met slogan kunt u opvragen via e.jongejan@kampen.nl

Twijfel je over het gebruik van onze huisstijl? Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met onze vormgever, Lucas Reinds. Hij is bereikbaar via lucas@pankra.nl en 06-24388933.

Privacy statement Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners.

Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden.
Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site.
Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media