Om de lokale economie te stimuleren en om werknemers van bedrijven in Kampen kennis te laten maken met het vrijetijdsaanbod in de stad, hebben stichting Kampen Marketing en de Ondernemers Vereniging Kampen (OVK) het initiatief genomen voor de Kampen Kado bon. Deze past precies in de Tourist Giftcard envelop die vorige maand is gelanceerd.

Leuk om te geven
Vanwege veiligheids- en administratieredenen vinden grotere werkgevers het fijner om een waardebon te geven in plaats van baar geld, het idee achter de Tourist Giftcard die onlangs is gelanceerd. Daarvoor is nu een praktische oplossing gevonden: de Kampen Kado bon. Daarmee is het een praktische aanvulling op de Tourist Giftcard enveloppen, waarin cash geld wordt gestopt. Bedrijven en organisaties die de cadeaubon aan hun personeel geven, dragen niet alleen direct bij aan de economie van Kampen, maar helpen ook mee met de marketing van de stad.

Leuk om te krijgen
Met de cadeaubonnen worden de werknemers van deelnemende bedrijven en andere consumenten verleid om nog onbekende stedelijke attracties uit te proberen. Want met de bon kun je niet alleen winkelen, je kunt er ook mee betalen in musea, dagtochten en ander vermaak in Kampen. Op die manier wordt het vrijetijdsaanbod bekender bij het publiek en levert dit extra mond-tot-mond reclame op voor de deelnemende ondernemers. Het meest actuele overzicht is te vinden op www.kampenkado.nl.

Hartelijke Hanzestad
Nog steeds kopen consumenten veel en vaak geschenkbonnen. Marktleider is de VVV Geschenkbon, maar dit systeem is niet optimaal voor de ondernemers in Kampen. Daarom heeft Kampen Marketing een alternatief ontwikkeld: de Kampen Kado bon. Daarmee blijven de inkomsten in onze eigen stad, hoeft een ondernemer geen bemiddelingskosten per bon te betalen en kan Kampen zich positief onderscheiden bij het winkelend publiek als hartelijke Hanzestad. Sail Kampen is de eerste grote afnemer en wil al haar vrijwilligers een Kampen Kado geven.

Privacy statement Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners.

Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden.
Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site.
Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media