Kerst in Oud Kampen maakt als eerste Nederlandse evenement gebruik van het visuele reviewproduct Seeviews. Aan bezoekers wordt op 16 en 17 december a.s. gevraagd om via de Seeviews-app hun mening te geven over het evenement in de vorm van foto en video.

‘Wij zijn erg benieuwd hoe trots de inwoners zijn op Kerst in Oud Kampen en wat ze ons gaan tonen via de app. En hoe ervaren al die bezoekers van buitenaf, de unieke sfeer in de historische binnenstad? Vanaf welke plek komen straks de meeste foto’s en video’s binnen? Omdat Seeviews een nieuw product is, zijn er op de route enkele teams aanwezig, die de werking uitleggen en eventueel assisteren bij het maken van de eerste visuele review. En om bezoekers te stimuleren om mee te doen, doneren we, als Seeviews, voor iedere visuele review €1,- aan het KWF, aldus Dennis Hendriksen (mede-oprichter Seeviews BV)

Joost Lemette (hoofd PR, Kerst in Oud Kampen): ‘Op 16 en 17 december moeten alle puzzelstukjes in elkaar vallen, artistiek en productietechnisch. Dankzij de meerjarige samenwerking die we aangegaan zijn met Seeviews, zien we voortaan letterlijk wat onze bezoekers ervaren en kunnen we eventuele knelpunten tijdens het evenement oplossen.’

Waar kan ik de app vinden en hoe activeer ik de vragen?
Zoek op Seeviews in de Appstore (Apple) of Google Play (Android). Wanneer na downloaden de code KIOK ingevoerd wordt, zijn de vragen voor Kerst in Oud Kampen te zien.

Over Seeviews
Seeviews is een Kamper startup, die een uniek visueel reviewproduct heeft ontwikkeld. Eerder dit jaar werd het bedrijf verkozen tot een van de beste vijf startups van Nederland en was het o.a. kwartfinalist tijdens de Accenture Innovatie Award. De samenwerking tussen Seeviews en Kerst in Oud Kampen is mede tot stand gekomen met behulp van Kampen Marketing, de citymarketingorganisatie, waar ook het Evenementen Platform Kampen onder valt.

KIOK press VOOR WEB HIGHRES

Privacy statement Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners.

Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden.
Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site.
Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media