×

Waarschuwing

Het formulier #14 bestaat niet of is niet gepubliceerd.
Het formulier #15 bestaat niet of is niet gepubliceerd.
  Kom allemaal ook naar de Oudestraat op 1 april om de kandidates aan te moedigen!  
Op de eerste maandag van de maand april wordt om 16.00 uur in Kampen voor het eerst in de geschiedenis een feestelijke Koeienparade georganiseerd met de verkiezing van Miss Kampen 2019. Tientallen koeien zullen worden beoordeeld door een deskundige jury onder leiding van de burgemeester van Kampen. Na een parade door de Oudestraat vindt de jurering plaats op de Plantage. Daarnaast wordt aan de populairste koe ook een publieksprijs uitgereikt.


? Meld jouw koe aan voor de koeienparade en wie weet wordt ze Miss Kampen 2019!

? Of heb je geen koe? Meld je dan aan als poepvanger!

? Download de KOE-le poster via deze link.  Of haal jouw exemplaar op bij de Tourist Info in de Stadskazerne (vanaf 23 maart) 

bort koelewijn helpt de helpersirma knol
kamper koe amazing racefre helleman

Want Want - Kip Paard Koe


Kamper Ui - In a city...


De plek van de jurering

plantagekampen
Stadsboeren
Eeuwenlang was het een vertrouwd straatbeeld in Kampen: uit de voordeur van een willekeurige stadswoning kon ineens een kruiwagen met mest, een koe of een paard tevoorschijn komen. Achter deze deuren huisden de stadsboeren van Kampen. De stads- of koeboeren waren het meest zichtbare bewijs van de innige band tussen Kampen en het groene ommeland, de IJsseldelta. Tijdens de koeienparade zijn de koeien weer even terug in de stad, een bijzonder spektakel!

IJsseldelta Boert Bewust
De koeien die tot nu toe zijn aangemeld zijn afkomstig van boerenbedrijven die zijn aangesloten bij IJsseldelta Boert Bewust. Een nieuw samenwerkingsverband in de IJsseldelta dat zich inzet voor verbinding tussen boeren en tuinders en de samenleving. Door actief op zoek te gaan naar contact ontstaat er een goede dialoog, wederzijds respect en meer betrokkenheid van consumenten bij hun voedsel. IJsseldelta Boert Bewust bevindt zich nu nog in de opstartfase maar zal de komende jaren actief van zich laten horen door het organiseren van leuke en leerzame activiteiten voor alle inwoners van de IJsseldelta.
Meer informatie over Boert Bewust: www.boertbewust.nlPrivacy statement Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners.

Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden.
Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site.
Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media