Eenheid zorgt voor herkenbaarheid

Hieronder vind je de mappen met bouwstenen waarmee we samen de visuele identiteit van Kampen Marketing construeren. In alle uitingen gebruiken we een tweetal letterttypes. Het lettertype familie ‘Prater’ en de ‘Gotham Narrow’ familie. Een goede, consequent toegepaste huisstijl zorgt voor herkenbaarheid bij de doelgroep. Of het ook daadwerkelijk zo gaat werken, is zeer afhankelijk van de consequentheid waarmee iedereen de huisstijl gaat hanteren. Houd je aan de richtlijnen, de kleuren, positionering enzovoort. Hoe beter dat lukt, des te beter de huisstijl zal 'werken'.

De mooiste foto’s van Kampen!
Kampen Marketing beschikt over een uitgebreide beeldbank met afbeeldingen van de attracties, natuur, evenementen en nog veel meer van Kampen. De afbeeldingen in onze beeldbank kun je in principe rechtenvrij gebruiken in niet commerciële publicaties over Kampen. Voor gebruik in commerciële publicaties ten behoeve van de promotie van Kampen heb je onze schriftelijke toestemming nodig, neem contact op via r.tameling@kampenmarketing.nl.

Gebruik van de afbeeldingen uit onze beeldenbank in commerciële publicaties die niets met Kampen te maken hebben is verboden. Indien de naam van de fotograaf bij een afbeelding vermeld staat dien je deze in je publicatie leesbaar op te nemen. Bronvermelding (Kampen Marketing) stellen wij op prijs.

Veel plezier!

Privacy statement Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners.

Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden.
Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site.
Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media